Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιανουαρίου 2026
Η μικρή Γκέρντα και ο αγαπημένος της φίλος, Κάι, μένουν σε διπλανά σπίτια. Όταν ο Κάι βρίσκει στο εργαστήριο του μπαμπά του το τέλειο δώρο, ένα ολοκαίνουριο, γυαλιστερό πράσινο έλκηθρο, η χαρά του είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορεί να περιμένει.
Αποφασίζει να κάνει μια βόλτα κρυφά, δένοντας το έλκηθρό του πίσω από μια εντυπωσιακή, γαλάζια άμαξα που περνάει τυχαία, για να τσουλήσει γρήγορα στο χιόνι.
Αυτό που ξεκίνησε όμως σαν παιχνίδι, σύντομα θα γίνει μια μεγάλη περιπέτεια, μια και η άμαξα, που ανήκει στην μυστηριώδη Βασίλισσα του Χιονιού, θα παρασύρει τον μικρό Κάι στο παγωμένο Βασίλειο του Βορρά και στα σκοτεινά σχέδιά της.
Νορβηγικό animation εμπνευσμένο από τη «Βασίλισσα του Χιονιού» του Χανς Κρίστιαν Αντερσεν, μεταγλωττισμένο στα ελληνικά.
Πρεμιέρα: 22 Ιανουαρίου Διάρκεια: 86’.
Σχετικά
The Secret Agent
Η πολυβραβευμένη – υποψήφια για 4 Όσκαρ – ταινία του Βραζιλιάνου σκηνοθέτη Kleber Mendonça Filho
Is This Thing On?
Η νέα ταινία του Bradley Cooper μιλά για τη ζωή, τον γάμο και τις δεύτερες ευκαιρίες
Πολύ Κοριτσίστικο Όνομα το Πάττυ
Μια ιστορία ενηλικίωσης με φόντο το άθλημα του Τζούντο
"Hamnet": Νέες προβολές στον κινηματογράφο Πάνθεον Λευκωσίας
Μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης που ενέπνευσε τη δημιουργία του διαχρονικού αριστουργήματος του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, “Άμλετ”
La grazia
Paolo Sorrentino και Toni Servillo επιστρέφουν με ένα πολιτικό και υπαρξιακό δράμα
Whistle
Μια καταραμένη σφυρίχτρα και μια ομάδα μαθητών που μπλέκονται σε έναν φρικιαστικό κύκλο τρόμου
The Captive
Είναι η νέα ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ Alejandro Amenábar με κεντρικό πρόσωπο τον Μιγκέλ ντε Θερβάντες
Crime 101
Chris Hemsworth, Halle Berry και Mark Ruffalo, σε ένα θρίλερ καταδίωξης γεμάτο ανατροπές
Από τι είμαστε φτιαγμένοι
Τι είναι ο έρωτας και ποιος έχει πρόσβαση σε αυτόν; Από την προσωπική αναζήτηση, σε μια συλλογική συζήτηση για τη σεξουαλικότητα και την αναπηρία